Bine ati venit in magazin!

0

Total 0,00 lei

 x 

Cos Produse

  1. Cosul de cumparaturi este gol!

Recomandate

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului FataModerna.ro

1. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sau prin crearea contului si/sau utilizarea lui dar si prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati, creati user si nu plasati comenzi pe acest site.
FataModerna.ro - este detinut si administrat de Fata Moderna S.R.L. cu sediul in Romania, Judetul Vrancea, Orasul Focsani, Bld. Unirii, Numarul 53, Bloc B, Scara 1, Etaj 6, Apartament 23 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Vrancea cu Numar de ordine in registrul comertului J39/1039/16.10.2019.
Prin inregistrarea unei comenzi clientul este de acord cu forma de comunicare prin care profesionistul isi desfasoara operatiunile comerciale

Nu garantam ca site-ul FataModerna sau orice alt continut de pe site va fi disponibil intodeauna sau ca serviciul va fi neintrerupt. Orice lucru de pe site se poate retrage sau modifica fara o informare iar site-ul FataModerna.ro poate fi indisponibil in orice moment pe o perioada nedeterminata.

2. DREPTUL ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Acesta este website-ul firmei Fata Moderna S.R.L. iar drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate acesteia si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
Site-ul și conținutul său nu se pot modifica, transmite, reproduce, publica, licenția, transfera, vinde sau utiliza în alte scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al celui care are dreptul de proprietate asupra site-ului FataModerna.ro
Daca faceti copii ale informatiilor de pe site sau/si a pozelor, nu aveti voie sa modificati sau sa stergeti informati despre drepturile de autor sau FataModerna.ro
FataModerna.ro va permite sa faceti copii ale continutului sau/si a pozelor de pe site doar pentru utilizarea personala. Crearea link-urilor catre FataModerna.ro sau/si folosirea in scop comercial al continutului sau a pozelor trebui sa primeasca un acord scris din partea site-ului.
Textele postate de catre utilizatori la "Adaugare comentariu" devin proprietatea Startupcafe.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Startupcafe.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

3. DEFINITII SI TERMENI

Vanzator/Profesionist - Fata Moderna S.R.L. reprezentat de magazinul online FataModerna.ro
Utilizator - Orice persoana fizica cu varsta de minim 16 ani care acceseaza site-ul FataModerna.ro
Utilizatorul inregistrat - Orice persoana fizica cu varsta de minim 16 ani care a inregistrat un cont pe FataModerna.ro si si-a dat acordul cu privire la Termeni si Conditiile site-ului FataModerna.ro
Clientul/Consumator - Orice persoana fizica cu varsta de minim 16 ani care a incheiat un contract cu profesionistul
Contractul - Este un contract la distanta intre profesionist si consumator pentru furnizarea de servicii si /sau produse
Comanda - Este un document/procedeu electronic disponibil pe FataModerna.ro prin care consumatorul isi exprima vointa de a cumpara produse in conditiile expuse pe site.

4. DESCRIEREA SERVICIILOR SI EXACTITATEA CONTINUTULUI

Vanzatorul va pune la dispozitie preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice ce sunt prezentate cu titlu informativ sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
Nimic din continutul site-ului FataModerna.ro nu poate constituie o ofertă obligatorie/ferma din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu
Preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului FataModerna.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Fata Moderna S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Informatiile de pe Fatamoderna.ro sunt in scop informativ si vom depune toate eforturile sa fie cat mai exacte si nu garantam pentru exactitatea lor la un moment dat. Ne rezervam dreptul de a retrage orice produs intrerupand disponiblitatea lui oricand fara sa garantam ca produsele sunt diponiblie in orice moment chiar daca utilizatorul inregistrat a lansat o comanda.

In cazul unor erori in legatura cu preturile prodselor si/sau cu descierea produselor vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula sau de a schimba comenzile respectivelor produse in conformitate cu legile aplicabile FataModerna.ro va depune toate eforturile ca pozele prezentatea sa fie in concordanta cu realitatea.
FataModerna.ro nu isi asuma responsibilitatea pentru diferentelor de culoare care pot aparea datorita utilizari diferitelor tipuri de ecrane ale utilizatorului sau a diferentelor care apar datorita setarile aparatului foto cu care pozele sunt facute.

Utilizatorul care doreste sa procure din produsele prezentatea pe site intr-o alta metoda decat ce este prezentat pe site sau doreste informatii cu privire la disponibiliatea produselor, a serviciilor a tarifelor de orice natura, a informatiilor suplimentare a produselor, a conditiilor contractuale sau de transport este rugat sa contacteze Fata Moderna S.R.L. prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului.

5. COMANDA

Este acel procedeu elecronic prin care consumatorul adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi iar la finalizare alege sa efectueze plata prin una dintre modalitatile indicate de profesionist.
Profesionistul poate anula comanda data de consumator daca acesta din urma notifica profesionistul in acest sens.
Daca o comanda este trimisa prin transportator inainte de informare vanzatorului, cumparatorul poate pierde costul returnari produselor inapoi vanzatorului de catre firma de transport daca profesionistul nu specifica ca suporta el aceste costuri.
Cmparatorul este responsabil de datele introduse in comanda iar orice schimbare/corectare poate aduce costuri suplimentare cumparatorului daca acesta schimbare/corectare aduce costuri suplimentare vanzatorului.
Cu finalizarea comenzii cuparatorul isi da consimtamantul sa fie contactat prin orice mijloace de catre vanzatori in legatura cu comanda data.
In cazul in care bunul introdus in comanda nu poate fi livrat, vanzatorul va informa cumparatorul iar daca cumparatorul a platiti in avans acel bun, vanzatorul va returna intreaga suma platita in termen de 7 zile de la data informarii si rezilierii contractului.
Daca introduceti o comanda prin intemediul FataModerna.ro, comanda constitui o oferta de cumparare a unui bun nu o obligatie pentru vanzator iar acesta comanda trebuie acceptata de vanzator pentru a deveni un contract intre parti.
Vanzatorul isi rezerva dreptul sa anuleze sau sa modifice cantitatea bunurilor cu motive justificate si sa retuneze sumele achitate sau o parte din ele.
Contractul se considera incheiat in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator o notificare cu privire de expedierea comenzii
Notificarea de catre vanzator dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii sau o obligatei contractuala si se poate face prin orice mijloc pus la dispozitie de cumparator ( messanger, mail, telefonic).

6. LIVRAREA

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile ambalate corespunzator prin Curier sau in Oficile Postei Romane si sa ofere toate documentele insotitoare.
Vanzatorul nu va face livari in exteriorul Romaniei decat in anumite conditi de aceia va rugam sa contactati vanzatorul pentru asemena cereri.
Atat termenele si taxele de livare pot varia in functie de tipul de produse, cantitatea, greutatea dar si adresa de livare.
Livarea poate varia in functie de mai multi factori iar unii dintre ei nu tin de FataModerna.ro de aceia vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru intarzierea sau livarea nereusita a produselor daca acest lucru nu tine de vanzator si nu poate fi controlat.
De exemplu: Sarabatorile legale, introducerea de date eronate in comanda, volumul  mare de colete ale transportatorului, blocarea tranzactiei de catre banca, perioada de reduceri, etc.
FataModerna.ro va transfera proprietatea produselor catre vanzator doar dupa plata integrala a produselor si dupa livarea coletului.
Daca ambalajul este deteriorat nu acceptati livarea si va rog sa contactati vanzatorul pentru a se gasi o solutie.
Fata moderna va face toate eforturile rezonabile pentru livarea comenzii in termen maxim de 30 zile si va oferi suport de asistenta pentru toate comenzile in curs de livare.
Livarea bunurilor poate avea costuri daca vanzatorul nu specifica altceva.

7. NEANGAJAREA RASPUNDERI

Fata Moderna S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea anevoiasa de orice natura a site-ul sau de intreruperea lui

Fata Moderna S.R.L  va depune toate eforturile rezonabile a se asigura ca site-ul FataModerna.ro nu contine virusi si alte tipuri de continut periculos sau daunator. Cu toate aceste Fata Moderna S.R.L nu isi asuma raspunderea daca acest lucru se intampla si nu va fi trasă la răspundere față de nicio persoană fizica sau juridica pentru orice pierdere sau deteriorare suferită ca urmare a virușilor sau a altui conținut rău intenționat sau dăunător pe care aceasta îl accesează de pe sau prin intermediul site-ului.
Astfel, Fata Moderna S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului FataModerna.ro

FataModerna.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exclusivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Fata Moderna S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru daune directe sau indirecte atat materiale cat si emotionale ce pot aparea datorita contractului, comenzii, livrarii sau a bunurilor si serviciilor oferite.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si cotin de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate aici.
Vanzatorul nu este rezponsabil pentru orice fel de dauna pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezulatat a indepliniri de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor livrate.
În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instantele de judecata vor interpreta Regulamentul.

8. DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT/RETUR

Dreptul de retragere din contract este prevazut de OUG nr.34/2014 prin denuntare unilaterala, fara a oferi un motiv, timp de 14 zile calendaristice.
Perioada de retragere se calculeaza din momentul in care clientul sau persoana desemnata de client a preluat produsul.
Returnarea nu este posibila pentru produsele sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena O.G. 34 din 2014 art 16 litera e
Pentru a va exercita acest drept de retragere este necesara o instiintare a vanzatorului prin datele de contact furnizate de acesta pe site.
Daca clientul a ales retragerea din contract, vanzatorul returneaza fara intarziere nejustificata contravaloarea comenzii pe care a achitat-o incluzand si costul transportului initial daca acest lucru a fost in sarcina cumparatorului si este trecut in contract exceptie facand daca cumparatorul a ales alta modalitate de livare decat cea oferita de vanzator.
Costul de transport pentru returnare este in totalitate in sarcina cumparatorului precum si raspunderea cu privire la transport.
Restituirea banilor se va face dupa ce produsele au fost primite si acceptate de catre vanzator ca fiind vandabile si sunt in aceiasi stare cum au fost trimise initial de catre vanzator.
Nemodificate, nepurtate (cu exceptia probării), curate (fără însă să fi fost curățate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, în ambalajul în care au fost primite.
Vanzatorul poate amana sau anula rambursarea banilor daca produsele nu au ajuns inapoi la vanzator sau nu sunt conforme cu cele trimise. Returnarea contravalorii contractului nu trebuie sa depasesca 14 zile de la anuntarea retragerii daca se intrunesc toate conditiile de mai sus.

In cazul in care cumparatorul alege sa se retraga din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv sau care au fost introduse in contract de catre vanzator.

Conform OG 34 din 2014 art 20, vanzatorul/profesionistul transfera riscul pierderii  sau deterioarii produselor catre consumator în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.  Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator.

9. GARANTIA

Produsele comercializate prin intermediul site-ul FataModerna.ro sunt noi si nu prezinta defecte, in caz contrar vanzatorul va fi responsabil pentru acestea. Constatarea defectelor din fabricatie cat si informarea vanzatorului se face in termen de cel mult 2 zile lucratoare de la data livrarii sau intervenite in peroada de garantie stabilita conform legii.
In ambele cazuri te rugam sa ne contactezi pentru a remedia problema.

In cazul returnarii, datorita garantiei de conformitate sau cea stabilita de lege. Clientul trebuie sa trimita produsele insotite de factura de achizitie pentru ca vanzatorul sa poata constata daca reclamatia este intemeiata, avand un termen de 14 zile pentru rezultat iar transportul este suportat de catre client. Daca examinarea este favorabila clientului costurile de transport va fi suportat de catre vanzator.
Daca reclamatia va fi considerata neintemiata produsele vor fi returnate cumparatorului cu o nota explicativa fara ca vanzatorul sa aiba o alta obligatie. In acest caz cumparatorul suporta costul transportului.
Rabursarea banilor se va face conform prevederilor din Termeni si conditii.

10. CONFIDENTIALITATEA/INFORAMTIILE PERSONALE

Site-ul va poate solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta, de a confirma comada, de a solicita date splimentare sau oferi ajutor cu privire la comenzile introduse pe site.
Odata cu vizitarea site-ul si oferite aceste date, utilizatorul isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucarea acestor date si informatii personale de catre Fata Moderna S.R.L., transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, solutionarea a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate firmei Fata Moderna S.R.L sau alte activitati întreprinse de vanzator si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Pentru a imbunatati raspunsul la nevoile utilizatorilor site-ul, vanzatorul va stoca si prelucra informatiile oferite de utilizator
Odata cu transmiterea de informatii sau materale acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.
De asemenea sunteti de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu aceste informatii, idei pe care le-ati transmis prin intermediul site-ul FataModerna.ro Iar vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Prin crearea contului de utilizator, cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru confidentialitatea datelor de cont (user si parola) si este responsabil pentru gestiunea si activitatea derulata prin intermediul contului.

Fata Moderna S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii iar utilizarea in continare a acestui site reprezinta acordul dumneavoastra in conformitate cu GDPR si legizlatia in vigoare

11. DIVERSE

Incercam sa venim mereu in intampinarea utilizatorului din acest motiv va rog sa ne contactati daca intampinati probleme/nelamuriri cu termeni si conditiile prezentate mai sus sau cu exercitarea drepturilor dumneavoastra in utilizarea magazinului online FataModerna.ro

Vanzatorul poate sa modfice Temeni si Conditiile fara notificare daca se aduc modificari cadrului juridic sau tehnic iar pentru buna functionaliatea a site-ului continutul acesta se poate modifica sau sterge.
Daca oricare dintre acest termeni este comsiderat ilegal, inaplicabil sau invalid de catre autoritatile abilitatea sau instantele competente, restul celorlalti Termeni si Conditii vor ramane aplicabili si in vigoare.
Prezentul document este supus legilor Romane iar eventualele litigi se vor solutiona de catre autoritatile ablilitate sau pe cale amiabila.


Regulamentul promotiei "LA 2 PRODUSE CUMPARATE AL 3-LEA PRODUS LA 1 LEU" - PROMOȚIE ÎNCHEIATĂ

Promotia include oricare 2 produse plus 1 produs la 1 leu afisate in site cu pretul de 1LEU

Toate produsele ,atat imbracamintea cat si incaltamintea sunt semnalizate pe site prin pret ,astefel incat puteti alege orice va doriti!

Exemplu :primul produs rochie camasa 119 lei

al 2-lea produs pulover paiete 49 lei , al 3-lea produs  Rochie vara Atena 1leu!

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
Marimile se pot alege din sectiunea : alege o varianta
Pentru mai multe detalii despre marimi si produse puteti afla din descrierea produselor sau accesand butonul de chat disponibil pe site, un operator va  fi disponibil pentru orice intrebare de-a d\stra
Ne REZERVAM dreptul de a ANULA  o comanda care poate aduce prejudicIi atat  cumparatorului cat si a vanzatorului!

fata moderna

  • ADR.  Bd. Unirii nr.53, Focsani, Vrancea, RO
  • TEL.  +40 735 941 600
  • MAIL. fatamoderna7@gmail.com

sau
sau

Fata Moderna foloseste cookie-uri pentru imbunatarire experientei dumneavoastra pe site-ul nostru iar continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.